SJR · Publicerad 26 mars 2021

Nu söker vi på SJR dig som är finsktalande Ekonomiassistent och som jobbat i SAP. Uppdraget startar i april/maj och pågår 6 månader framåt. Därefter finns goda möjligheter till förlängning.

Kunden är en väletablerad aktör inom sin nisch och sitter på Gärdet.

Arbetsuppgifter;

Du kommer tillsammans med dina trevliga kollegor att b.la jobba med;
  • Leverantörsreskontra hela flödet
  • Avstämningar av bank och balanskonton
  • Behjälplig vid månadsbokslut
Du kommer att vara med och implementera SAP samtidigt som du gör det dagliga arbetet på en ekonomiavdelning.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst 2 år. Du pratar flytande finska i tal och skrift och har även erfarenhet av SAP. Du har lätt för att komma in i nya system och är god användare av Excel.

För att trivas hos kunden bör du vara driven, prestigelös och lösningsorienterad, Du bör även sprida härlig energi omkring dig, ha lätt för att samarbeta samtidigt som du jobbar självständigt. Du är anpassningsbar och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö.

Låter det som du? Välkommen med din ansökan!

Ansökan;

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-30

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR


Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Finsktalande Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga