SJR · Publicerad 12 okt

Har du bred erfarenhet inom Treasury front office och ute efter nytt spännande uppdrag?

Vi söker dig med stark ansvarskänsla och förmåga att se mönster och avvikelser. Rollen är ett föräldravikariat med anställning hos SJR och startar efter årsskiftet och sträcker sig minst 12 månader framåt. Vår kund sitter i nya härliga lokaler centralt i Stockholm.

Om rollen.
I din roll kommer du att hantera Treasury och du rapporterar till Treasury Manager, du kommer att ingå i en arbetsgrupp om tre medarbetare på avdelningen. Tillsammans hanterar ni bland annat:
  • FX affärer
  • Likviditetsflöden
  • Uppdatera valutamodell
  • Ta fram rapporter och underlag
  • Säkra daglig försäljning
  • Bevaka bankkonton
Bakgrund
Vi söker dig som har examen inom ekonomi från högskola eller universitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet av en liknande roll på en mindre treasuryavdelning. Du har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av att arbeta i Bloomberg och Twin är detta meriterande. Har du dessutom erfarenhet av råvaruhandel och värdepappersplaceringar är detta starkt meriterande. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Du har ett noggrant arbetssätt och hög ansvarskänsla. Du är nyfiken och skapar dig en helhetssyn och du har en stark analytisk förmåga.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start i början av 2019 och sträcker sig initialt 12 månader framåt. Tjänsten är på heltid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sanna Söderlind, 076-647 16 55

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga