SJR · Publicerad 13 apr

För kunds räkning söker vi nu en HR Controller till ett mycket spännande och utvecklande konsultuppdrag. Uppdragets tjänstegrad är 50 %, tillsätts snarast och är på ett år med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer arbeta i mycket attraktiva lokaler i Stockholms absoluta centrum.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill utmanas av den här för kunden nya rollen som HR Controller. Du kommer att arbeta på HR avdelningen och vara bryggan mellan Ekonomi och HR. Du kommer aktivt arbeta med och utveckla analysen av all HR relaterad ekonomi och bland annat ansvara för månadsrapporter, årsbokslut, analys och rapportering gällande löne- och pensionskostnader, överskottsfonder, reservationer, försäkringar samt andra HR relaterade nyckeltal. Du kommer även arbeta med HR:s budgetarbete och ansvara för att processer tas fram och utvecklas. I arbetet ingår även vissa administrativa uppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå, samt har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du självständigt ska utveckla arbetet som HR Controller tror vi att du är trygg och självgående i ditt arbete samt tar egna initiativ till lösningar och förbättring. Du har god förmåga att hantera ekonomisystem och är duktig på Excel. Du är stark socialt och kan kommunicera ekonomi på ett pedagogiskt sätt samt är duktig på att samverka med olika intressenter inom organisationen.

HR avdelningen består idag av 3 personer som du i denna nyckelroll förstärker ytterligare.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga