SJR · Publicerad Igår 10:10

Vår kund som är ett välkänt bolag inom Biopharma söker nu en erfaren och självgående HR-specialist inom Comp & Ben. Vår kund

arbetar nu intensivt med sitt arbetsgivarvarumärke för att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare. Och kanske kan du vara deras HR-specialist inom Compensation & Benefits?

Är du vår blivande HR-specialist inom Compensation & Benefits? Kan du dessutom arbeta med lön och strategier kring det - då kan du vara den vi söker. Vår kund genomför ett förändringsarbete i syfte att skapa ett modernare arbetssätt och få tydligare processer inom HR-området för att möta rådande utveckling. Det är en föräldrarledighet på ett år till denna spännande bransch och fina bolag.

Arbetsuppgifter

Detta är en bred roll hos vår kund där du kommer att arbeta med allt från lönekartläggning till pensioner och friskvård. Ditt uppdrag kommer även vara att strategiskt leda och fortsätta utveckla arbetet inom HR. Det blir även mycket fokus på Employer Branding där du förväntas ha många kontaktytor i organisationen. I rollen ingår även förhandlingsansvar där du ansvarar för olika avtalsfrågor. Du arbetar dessutom aktivit med policyer och riktlinjer inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande samt minst 5 års arbetslivserfarenhet i en motsvarande roll. Du bör även ha arbetat operationellt med lön tidigare. Det är ett krav att du har några års förhandlingsvana samt att du har arbetat med Compensation & Benefit-relaterade frågor. Det är meriterande med erfarenhet av Biopharma men inget krav.

Som person behöver du vara noggrann och strukturerad. Vi tror också att du är väldigt kommunikativ och förtroendeingivande samt att du har en ödmjuk men tydlig framtoning.

Det är även avgörande att du kan tänka nytt och har en god problemlösarförmåga. Är du dessutom en drivande och självständig person med vilja och tro på att samarbete är vägen till framgång så kan det här vara en roll för dig!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Detta är ett konsultuppdrag på femton månader men för rätt person finns möjlighet till överrekrytering hos kund. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-05-23.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga