SJR · Publicerad 15 feb

Söker du ett socialt och kundorienterat arbete inom administration, där du får ha många kontaktytor och även sitta i inbjudande lokaler i hjärtat av Vasastan? Då kan detta vara tjänsten du söker?

Om tjänsten
SJR söker nu för Hill-Roms räkning två administratörer, som kommer att koordinera och administrera den dagliga och löpande servicen kring vård- och sjukhusmaterial ute hos deras kunder. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta
  • Servicefakturering
  • Orderhandläggning
  • Koordinera tekniker ute på fältet
  • Telefon- och mejlkontakt med kunder
  • Samt övriga löpande administrativa uppgifter
Du kommer att ingå i ett team om fyra personer, där gemenskap och samarbete står högt på agendan. Vi sitter i ljusa lokaler i Vasastan i centrala Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi ser att du som söker har något års erfarenhet av att arbeta i en kundserviceroll, främst med inkommande samtal. Du är en noggrann administratör, och är inte rädd för att lyfta luren och ha många kontakter externt och internt.

Du är en prestigelös, utåtriktad och serviceorienterad person med skinn på näsan, och du är en god teamspelare som värderar samarbete högt.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och det är meriterande om du även har god förståelse för norska. Du är en van användare av Officepaketet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag via SJR med start omgående, och som pågår fram till 2018-12-31. För rätt person finns god chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Hill-Rom is a leading global medical technology company with more than 10,000 employees worldwide. We partner with health care providers in more than 100 countries by focusing on patient care solutions that improve clinical and economic outcomes in five core areas: Advancing Mobility, Wound Care and Prevention, Patient Monitoring and Diagnostics, Surgical Safety and Efficiency, and Respiratory Health. Around the world, Hill-Rom's people, products, and programs work towards one mission: Every day, around the world, we enhance outcomes for patients and their caregivers. Hill-Rom's vision is a real-time, connected care environment that delivers actionable information to the right people at the right time. Delivering the right information to the right people at the right time helps hospital staff care for patients more safely, efficiently and effectively. Our Values * Respect * Responsiveness * Results * Integrity * Fun

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga