SJR · Publicerad 15 okt 2021

Har du nyligen tagit din examen och har ett stort intresse för AML? Vill du få in foten på en storbank där du kan fortsätta utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Uppdraget är inledningsvis 6 mån med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som junior AML analytiker på banken kommer du arbeta med riskbedömning för att förhindra penningtvätt eller finansiering av terrorism. Rollen innefattar bla;
  • Analys av transaktioner som sker mellan kunder och bank, ur ett penningtvättperspektiv. Du analyserar flöden för att kontrollera att kundens transaktioner verkar stämma med den information som finns om kundens förväntade beteende.
  • Agera på AML relaterade larm och avvikelser i det interna systemet
  • Onboarding av både privat- och företagskunder ur ett AML perspektiv
  • Uppdatering av KYC-relaterade uppgifter
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller juridik. Det är dessutom meriterande om du parallellt med dina studier arbetat extra inom bank och finans.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara strukturerad och analytisk. Du har ett noggrant och effektivt arbetssätt och en egen drivkraft. Att kunna se samband och analysera är något som du stimuleras av och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga