SJR · Publicerad 18 jan

Är du en nyutexad ekonom med stort intresse av värdepapper? Har du stor förståelse för finansbranschen och vill få in en fot i branschen? Vi letar efter dig som är en driven stjärna och som gillar ordning och reda!

Nedanstående är ett konsultuppdrag där du som nyutexaminerad ekonom får chans att komma in i ett välkänt bolag och kan starta din karriär med att få en bra inblick i branschen. Du samlar på dig erfarenhet och får chans att använda dig av dina kunskaper från skolan.

I rollen som junior Backoffice medarbetare kommer du att arbeta med:
  • värdepappersadministration kring emissioner och andrahandsmarknaden
  • registrera anmälningssedlar och affärsunderlag
  • göra uppföljningar och registrering av kunder och depåer
Utöver detta kommer du att göra avstämningar av bankkonton, värdepapper och lager. I rollen kommer du även ha stora kontaktytor, både internt och externt då du kommer ha kontakt med till exempel utländska banker och försäkringsbolag.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som precis tagit examen från universitet/högskola, gärna med inriktning mot finans. Har du tidigare jobbat med utländska och/eller svenska värdepapper är det starkt meriterande. Som person är du driven och noggrann. Du har ett starkt ordningssinne och gillar att arbeta administrativt samtidigt som du är serviceminded då du även kommer ha kontakt med kunder. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga