SJR · Publicerad 23 feb 2021

Vi söker nu dig som är i början av karriären, som har arbetat som controller ett par år och som vill utvecklas på ett spännande bolag. Du får gärna ha intresse och goda kunskaper av system och excel samtidigt som du tycker om att arbeta brett med olika arbetsuppgifter inom business controll.

Vår kund som arbetar med medicin och e-hälsa söker nu en junior business controller för att stötta i dagliga arbetet och att processförbättra rapportering och mallar i Excel. Du kommer ha en delad roll där 50% består i att stötta senior business controller och 50% där du ska vara behjälplig med rapportering till produktgruppen. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader och du kommer utgå från kontoret i Solna.

Mer om tjänsten och arbetsuppgifter

Utföra kostnadsuppföljningar och göra prognoser.

Administrativa arbetsuppgifter i systemet Jira för att stötta produktavdelningen.

Förberedelse av budget.

Processförbättra och utveckla administrativa rutiner.

Utveckla funktionalitet av rapporter i Excel.

Den röda tråden för dessa uppgifter ska vara att du är prestigelös och ha ett öga för utveckling av rutiner i system och Excel. Att du har erfarenhet och intresse av att förenkla rapportering och på ett kommunikativt sätt förklara detta både internt och externt. Du kommer att rapportera till head of business controll och även vara behjälplig med dagliga arbetsuppgifter för att stötta teamet.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har ca två-tre års erfarenhet som business controller. Som är strukturerad, driven och som tycker om administrativa såväl som utvecklande arbetsuppgifter. Har ett siffersinne och är service minded. Du innehar examen i ekonomi från universitet eller högskola och är flytande i Svenska och Engelska i tal och skrift. Meriterande om du även arbetat i SAP.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Junior Business Controller till spännande konsultuppdrag
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga