SJR · Publicerad 19 maj 2021

SJR söker nu en Junior Projektekonom för ett uppdrag hos ett av våra kundföretag med kontor i Arenastaden, Solna nära Mall of Scandinavia.

Vår kund är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år.

Du kommer att ingå i ett supportteam med ca 10 andra projektekonomer.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 12 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som projektekonom kommer du att få arbeta brett med ekonomiuppgifter, dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:
  • Skapa och upprätthålla, order och projekt i SAP, lägga beställningar i SAP, bevaka beställningar och säkerställa leverans.
  • Fakturering av projektordrar.
  • Bevakning av kundfordringar
  • Vara med i utvecklingen av processer och framtagande av rutiner.
  • Generell ekonomiadministration
Din profil

Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi, det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Du får gärna vara nyexaminerad men då önskar vi att du har skaffat dig någon form av arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt. Du bör ha goda kunskaper i Microsoft Office, speciellt Excel. Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som projektekonom. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Du kommunicerar med enkelhet i tal och skrift på svenska och engelska. Utöver det lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-06-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Projektekonom till spännande bolag i Solna
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga