SJR · Publicerad 20 nov 2020

Söker du nya utmaningar och vill vidare i din karriär och bli Treasury Controller på ett internationellt bolag mitt i city? SJR har nu ett spännande uppdrag hos vår kund där ambitionen är att rekrytera över konsulten på sikt.

Rollen

Som Treasury Controller kommer du att arbeta operativt med redovisning, kontroll och rapportering inom bolagets Treasury verksamhet. Du blir en del av ett sammansvetsat team om fyra personer som kännetecknas av en hög kompetens, samarbete och prestigelöshet. Du erbjuds arbetsuppgifter såsom;
  • Finansiell redovisning och delaktighet i månadsbokslut
  • Analys av finansiella rapporter
  • Riskhantering
  • Valutaberäkningar
  • Utveckla processer och möjlighet att driva egna projekt inom bolagets Treasury verksamhet.
  • Daglig hantering av teamets gemensamma mail-inkorg
Lämplig bakgrund
Vi söker dig med ca 3 års erfarenhet inom Controlling, Redovisning alternativt Treasury och du har en examen inom Ekonomi från högskola/universitet. Du har goda kunskaper i Excel där du är van att hantera stor mängd data.

Du har ett stort driv att utvecklas och leverera ditt arbete av hög kvalitet. Du är ansvarsfull, ser lösningar och gillar utmaningar. Eftersom du kommer att arbeta i ett mindre team värdesätts även god samarbetsförmåga och en positiv inställning som bidrar till bra energi. Vidare är du analytiskt lagt och har en förmåga att växla mellan att analysera detaljer och att lyfta blicken för att förstå helheten och siffrornas innebörd.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en s.k Hyr/Rekrytering där du inledningsvis blir anställd som konsult hos SJR, därefter finns ambitionen till en överrekrytering till kunden. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-18.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga