SJR · Publicerad 19 mars 2019

Pluggar du sista terminen på juristlinjen och har en till två dagar ledigt för jobb? Vill du jobba på en nischad försäkringsförmedlare som försäkringsförmedlarassistent? Vill du dessutom vara säker på att få en tillsvidareanställning när studierna är slut, då har vi på SJR rätt tjänst för dig!

Som försäkringsförmedlarassistent kommer du att bistå försäkringsförmedlarna. Du välkomnas in ett ungt företag med härlig stämning på ett företag som ligger i framkant inom sin nisch. De sitter i ljusa och trivsamma lokaler i City och du välkomnas av 12 försäkringsförmedlare.

Arbetsuppgifter;
Som försäkringsförmedlarassistent till vår kund kommer dina vara av administrativ karaktär där du kommer att skapa och förnya försäkringar. I tjänsten ingår även b.la;
  • Vara behjälplig till försäkringsförmedlarna med administrativa arbetsuppgifter
  • Fakturering
  • Kundkontakt med företagets kunder både nationellt och internationellt.
I denna tjänst får du lära dig från grunden och kundens mål är att du när studierna är slutförda blir anställd och även har möjlighet att skapa en karriär hos dem.

Bakgrund;
Du ska plugga juridik eller ekonomi på högskola/universitet och kunna jobba 1 till 2 dagar i veckan och ta examen vårterminen 2019 alt. höstterminen 2020. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden ska du vara driven, ansvarstagande och pålitlig. Du är kommunikativ och prestigelös, jobbar strukturerat och är stresstålig. Självklart sprider du härlig energi omkring dig och trivs med att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt.

Ansökan;
Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Tjänsten är en direktanställning hos kund. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076-647 16 66

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga