SJR · Publicerad 14 aug 2019

Nu söker vi dig som vill arbeta med kreditbedömningar och som är på jakt efter nästa utmaning!

SJR söker nu kredithandläggare för kommande uppdrag. Rollen kan variera och de huvudsakliga arbetsuppgifterna består normalt av kreditbedömning, ordersläpp när kunden nått över sin limit, analys och justering av limiter, kreditbevakning, obeståndsfrågor och uppföljning av kundkonton, Det dagliga arbetet präglas av intensiva kontakter per telefon med säljare, butiker och kunder.

I rollen kan även ingå att vara med att driva utveckling av processer och rutiner tillsammans med övriga i gruppen. Uppdragets längd och lokalisering varierar.

Vem söker vi?


Vi vill att du har ett par års erfarenhet av kreditbedömningar och kreditarbete samt utbildning med ekonomisk inriktning. Du är van vid att tolka ekonomisk information och har förmågan att använda sådan information i syfte att göra kreditbedömningar

Du är strukturerad, analytisk och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare lägger vi stor vikt vid att du är positiv och har lätt för att samarbeta. Du är ambitiös, engagerad och har en drivkraft att vilja göra ett bra arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad för att ta hand om såväl interna som externa kunder på allra bästa sätt och tycka om att arbeta i högt tempo.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anette Skantz på 076-647 16 66. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-09-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Kredithandläggare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga