SJR · Publicerad 15 juni 2021

Vi på SJR söker nu dig som har erfarenhet från fond eller värdepapper och är i början av din karriär. Vi söker dig som har god förståelse för programmering och finansbranschen. Uppdrag är start i augusti/sept och 6 månader framåt med mycket goda chanser till anställning hos kunden.

Arbetsuppgifter;

Du kommer tillsammans med dina 3 kollegor i Middeloffice-teamet b.la jobba med
  • Värdering av fondportföljen
  • Rapportering
  • Risk och compliance
I rollen kommer du att även att supportera Middeloffice åt ett dotterbolag samt jobba med stora datormängder. Då kunden är en nischad aktör på marknaden kommer denna tjänst vara bred och man jobbar både högt och lågt.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi/matte alt. it. Har du tidigare jobbat med fond eller värdepapper är det en merit men inget krav. Du är en avancerad användare i Excel och har erfarenhet från Power BI och gärna även i Bloomberg. Du har lätt för att sätta dig in i olika system. Kundens backoffice sitter utomlands vilket gör att det ställer krav på att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, engagerad och ambitiös. Du har ett eget driv samtidigt som du är samarbetsvillig och hjälpsam. Du är flexibel och kommunikativ, sprider härlig energi omkring och har lätt för att skapa ett förtroende bland dina kollegor.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-015

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Middle Office
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga