SJR · Publicerad 8 jan 2021

Är du en senior redovisningsekonom som gillar att ta ansvar för bokslutsprocessen samtidigt som du leder ett mindre team? Vill du vara med och utveckla ekonomifunktionen på ett snabbt växande techbolag? Då har vi på SJR jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
  • Ansvara för månadsbokslut och årsbokslut på nordisk nivå
  • Utveckla bolagets finansiella rapportering i nära samarbete med CFO
  • Leda digitaliseringsprojekt för leverantörs och kundreskontra samt lön
  • Arbeta operativt med daglig bokföring och avstämning
  • Leda det svenska redovisningsteamet
  • Koncernredovisning
  • Ad hoc uppgifter relaterat till ekonomifunktionen
Tjänsten avser en rekrytering som startar med ett konsultuppdrag.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av intern redovisning. Det är viktigt att du är bekväm med hela bokslutsprocessen samt att du tidigare deltagit i digitaliseringsprocesser. Akademisk examen inom ekonomi, finans eller annat relevant område är ett krav. Erfarenhet av IFRS är meriterande och har du tidigare arbetat på startup bolag inom techbranschen är det ett plus. Du är en van Excel användare samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du utvecklingsorienterad, prestigelös och flexibel. Du trivs i en snabbrörlig miljö med agila arbetssätt där du är med och påverkar. Att skapa struktur och utveckla processer kommer naturligt för dig samtidigt som du stöttar och utmanar kollegor.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Nordic Head of Accounting
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga