SJR · Publicerad 11 juni 2019

SJR söker en projektekonom till vår kunds nordiska ekonomiavdelning med placering på södermalm i Stockholm. I din roll som projektekonom kommer det vara mycket varierande arbetsuppgifter med alltifrån fakturering till enklare månadsbokslut, budget och prognostisering.

Vår kunds finansfunktion fungerar som ett shared servicecenter för Norden med bas i Stockholm och du kommer i rollen ha ditt fokus på Finland men med regelbundna kontakter med samtliga bolag i norden. Vår kund är ett globalt konsultbolag med cirka 6500 medarbetare världen över och i norden är vi drygt 220 personer i Sverige Norge, Danmark och Finland fördelade på 8 kontor och ekonomiavdelningen i Stockholm består av ca 10 personer. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 15 månader med start omgående.

Arbetsuppgifter;
  • Stödja ekonomichef och verksamhetschefer med att genomföra månadsrapportering, bokslut och prognosering för ett eller flera av bolagen.
  • Ta fram och analysera uppdrags KPI:er från ekonomisystemet.
  • Stödja och ge projektledare och chefer råd kring hur uppdrag kan sättas upp/ följas upp och hanteras på ett effektivt sätt i ekonomisystemet
  • Sätta upp och underhålla uppdrag i ekonomisystemet
  • Ta hand om hela faktureringsprocessen från att skapa av fakturaunderlag till fakturering
  • Vid behov hjälpa till med övriga arbetsuppgifter inom ekonomigruppen såsom tex inläsning och registrering av transaktioner för fakturering, tillse att tidrapporter och andra uppdragsrelaterade transaktioner kommer in i tid, mm.
Din Bakgrund;

Vi ser gärna att du har arbetat minst 1 år i ekonomirelaterad roll med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna även att du har arbetat på redovisningsbyrå eller i ett internationellt/multinationellt bolag. Vidare har du erfarenhet av bokslutsprocesser, budget och prognostisering samt projektredovisning och fakturering. Du har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi och du har vana att arbeta i ett ekonomisystem samt hanering av data i excel. Vidare är du flytande i Engelska, finska och svenska i tal och skrift.

För att trivas i denna roll bör du vara positiv och serviceinriktad, du är problemlösande samt kvalitetsmedveten. Vidare är du analystisk, prestigelös och självgående. Denna tjänst ställer stora krav på noggrannhet och struktur.

Ansökan

Uppdraget är ett konsultuppdrag på 15 månader med start omgående med placering hos vår kund på södermalm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 0766-47 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.
SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Nyexad finsktalande Projektekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga