SJR · Publicerad 16 feb

Har du nyligen tagit examen inom ekonomi och letar efter meriterande jobb? Nu letar vi på SJR efter dig som precis tagit examen från universitet/högskola och läst ett program inriktat mot ekonomi eller finans!

Tjänstebeskrivning/ Arbetsuppgifter
Rollen kan variera då det eftersöks ekonomiassistenter för både kund- och leverantörsreskontra, redovisningsassistent, junior business controller eller beroende på både tjänst och kund. Det är viktigt att du är snabblärd, driven och ansvarstagande.

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis komma att innehålla:
  • Fakturering och avstämning av inbetalningar
  • Löpande redovisning, samt bidra vid både månads- och årsbokslut
  • Kontoavstämningar och bankavstämningar
  • Momsdeklaration
  • Kredithandläggning
  • Budgetering
  • Skicka påminnelser och inkassohantering
Det här är chansen för dig som är i startskottet av din karriär och som vill få värdefull erfarenhet av ekonomi. Samtidigt få möjligheter till att bygga upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i form av antingen universitet/högskola. Du bör ha relevant arbetserfarenhet och gärna inom service. Vidare önskar vi att du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du driven, analytisk och noggrann. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra Du har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare är du en engagerad teamplayer som fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.

Om du har vidare frågor eller funderingar kontakta marina.hedberg@sjr.se

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var