SJR · Publicerad 10 jan 2020

Är du nyutexaminerad inom juridik eller ekonomi och vill lära dig försäkringsbranschen från grunden? Är du dessutom duktig på Excel samtidigt som du trivs i en administrativ roll där du jobbar som en teammänniska, då har vi på SJR din första tjänst som kan leda till en fast anställning!

Arbetsuppgifter;

För att trivas i rollen som försäkringsförmedlarassistent till vår kund som är ett nischat försäkringsbolag kommer dina arbetsuppgifter vara av administrativ karaktär där du kommer att skapa och förnya försäkringar. I tjänsten ingår även b.la;
  • Vara behjälplig till försäkringsförmedlarna med administrativa arbetsuppgifter
  • Fakturering
  • Kundkontakt med företagets kunder både nationellt och internationellt.
I denna tjänst får du lära dig försäkringsförmedlarbranschen från grunden och kundens mål är att du i slutändan blir tillsvidareanställd och har en möjlighet att skapa en karriär hos dem.

Bakgrund;

Du ska vara nyutexaminerad inom juridik eller ekonomi på högskola/universitet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Du bör ha någon form av arbetslivserfarenhet inom administration under studietiden.

För att trivas hos kunden ska du vara driven, ansvarstagande och pålitlig. Du är kommunikativ och prestigelös, jobbar strukturerat och är stresstålig. Självklart sprider du härlig energi omkring dig och trivs med att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt.

Låter det som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag där kunden vill att man blir anställd i slutändan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Försäkringsförmedlarassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga