SJR · Publicerad 26 nov

För att kunna möta kundernas förväntningar förstärker nu vår kund deras kundtjänst med en handlingskraftig och ansvarstagande person som har förmågan att skapa förtroende. Kanske är det du?

Vår kund är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Investeringfinansiering. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där vår kund kan finansiera det mesta som önskas genom leasing och avbetalning. Nu hjälper vi på SJR dem inför detta konsultuppdrag på 12 månader.

Din dag
I den här rollen kommer kunderna ligga i fokus. Du kommer hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer djupgående och komplicerade utredningsärenden och detta sker genom både telefon, mail och chatt. Frågorna som du arbetar med kommer bland annat att beröra:
  • Finansavtal
  • Räntefrågor
  • Förlängningar av avtal
  • Uppsägningar av avtal
  • Överlåtelsehanteringar
I rollen som handläggare erbjuds du en inblick i hur finansbranschen fungerar. Arbetet är ett perfekt fösta steg för dig efter din examen. Du får värdefull erfarenhet och knyter goda kontakter inför ditt framtida arbetsliv!

Vem är du?

Vi letar efter dig som alltid har kunderna i fokus. Du vet vad service är och du brinner för att alltid leverera den bästa! Du har en eftergymnasial utbildning mot ekonomi och har du erfarenhet av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete är det meriterande. Har du erfarenhet av liknande roller som denna är det också meriterande.

För att trivas i rollen och gruppen är du en lagspelare som arbetar proaktivt med hög kvalitet. Du ser möjligheter och lösningar och du gillar därför utveckling av både dig själv och processer. Vi hoppas att du har mycket energi och arbetsglädje så du klarar av ett högt arbetstempo.


Övrigt

Ovanstående är ett konsultuppdrag med en anställning hos oss på SJR under 12 månader. Arbetet är på heltid och utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor kan du vända dig till ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga