SJR · Publicerad 10 juni 2021

Vi på SJR söker nu dig som nyligen har tagit examen från högskola-/universitet inom ekonomi och har jobbat med kund eller leverantörsreskontran under studietiden.

Vår kund är en stor och välkänd aktör inom förvaltning av tjänstepension, och sitter i inbjudande lokaler i hjärtat av Stockholm. Uppdraget startar i augusti och är 6 månader framåt. Därefter finns stora chanser till övergång till kunden.

Om tjänsten
Som pensionshandläggare är du delaktig i det dagliga administrativa arbetet kring tjänstepensioner och kollektivavtal. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att b.la
  • Handlägga alla typer av förekommande uppgifter inom tjänstepension och kollektivavtal så som inkommande samtal, mail och post samt att administrera löner, ledighet, sjukdom.
Du kommer att ingå i ett team om fem personer, där samarbete och teamkänsla är en viktig del av ert arbete.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom med erfarenhet från kund eller leverantörsreskontran. Du har lätt för att sätta dig in i olika system och framför allt har du erfarenhet från Excel. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

För att trivas hos kunden har du tidigare arbetat i en teamorienterad miljö. Som person är du noggrann, prestigelös och har en god servicekänsla. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, är strukturerad och sprider härlig energi omkring dig.
Hos vår kund har du möjlighet att växa in i en roll där du kan bidra med ditt kunnande och bli en del av ett glatt och hjälpsamt team. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-10

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Pensionshandläggare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga