SJR · Publicerad 5 dec

SJR söker för kunds räkning en positiv och noggrann ekonomiassistent. Är du nyutexaminerad inom ekonomi? Varmt välkommen med ditt CV!

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
  • Kund- och leverantörreskontra
  • Löpande redovisning
  • Avstämningsarbete
  • Kontering av fakturor
  • Administration
Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom ekonomi. Du är systemvan och duktig på Excel. Du är van vid att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare är du en prestigelös, lojal, positiv och social person som trivs med att arbeta i team.

Låter detta intressant? Ansök redan idag. Intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var