SJR · Publicerad 18 jan

Är i början av din karriär? Och har du ett stort intresse för aktierelaterade produkter och aktiemarknaden? Då har vi drömtjänsten för dig!

Om tjänsten
Inom Trading Services kommer du att ingå i Derivatgruppen som består av 14 backofficemedarbetare. Teamets uppdrag är att hantera administrationen omkring aktiederivatprodukten, som handlas av bankens intressenter. Din roll innefattar hela kedjan av affären från hantering utav derivatet, bolagshändelser till aktiesettlement. Rollen innebär daglig kontakt med kunder såväl som intressenter. I teamet kombineras ett processbaserat arbetssätt med stort fokus på kund och drivs av ständig utveckling av arbetssätt för att uppnå service i världsklass.

Banken erbjuder!
Välkommen till en av Sveriges storbanker som ligger i absolut framkant! Här finns möjlighet till stort eget ansvar och möjlighet att driva förbättringsarbetet fortsatt framåt och bidra till utvecklingsarbetet på avdelningen. Banken erbjuder dig en intressant och inspirerande roll i en snabbrörlig internationell miljö. Du välkomnas dessutom in i ett team som präglas av driv, entusiasm och framåtanda.

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har ett stort intresse för aktierelaterade produkter och aktiemarknaden. För att bli framgångsrik och trivas i den här rollen behöver du ha ett starkt engagemang för att leverera resultat och service i världsklass och drivs av att arbeta mot uppsatta deadlines. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett stort kundfokus och hög medvetenhet om operationella risker. Du är van att kommunicera på både engelska och svenska och trivs i en internationell miljö.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 mån. För rätt person finns möjlighet till överrekrytering till banken efter konsultuppdraget. Så sök gärna tjänsten redan idag! Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 070 471 59 18.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var