SJR · Publicerad 18 maj 2020

Vill du arbeta ihop med motiverade kollegor på ett företag där vi har roligt tillsammans? Har du erfarenhet av infrastruktur, redovisnisning och controlling och är tillgänglig omgående, hör gärna av dig med en ansökan!

Som projektcontroller på detta bolag kan du förvänta dig:
 • ... en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare
 • ... goda möjligheter till kompetensutveckling
 • ... fina utvecklingsmöjligheter inom koncernen
 • ... ett personalteam som har roligt tillsammans med aktiviteter på och utanför arbetet
I denna spännande roll som Projekt-Controller arbetar du med planering, uppföljning och utveckling av verksamheten inom projektavdelningen.

I uppdraget ingår bland annat att driva utvecklingen av kvalitetssystem framåt samt arbete med internkontroll inom projektavdelningens verksamhet. Du kommer ta fram nyckeltal och ha en samordnande funktion för bolagets projekteringsanvisningar.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom energibranchen och tycker om att skapa tydliga och effektiva processer. Du kommer att arbeta självständigt men också ha många kontakter inom och utanför förvaltningen. Du har en stödjande och påverkande roll i det förändrings- och förbättringsarbete som kontinuerligt genomförs i projektgruppen, vilket också ställer krav på pedagogisk förmåga.

Vi tror att du:

 • ... är civilekonom eller har en ingengörsutbildning
 • ... har erfarenhet av att ha arbetat som projektcontroller
 • ... har erfarenhet av projektplanering och har goda kunskaper i projektmetodik, gärna PMI.
 • ... har en fallenhet för processer och system
 • ... på ett pedagogiskt sätt översätter komplex ekonomi till enkelhet
 • ... trivs med att samarbeta
 • ... är strukturerad, noggrann och van att arbeta mot deadlines
 • ... är ödmjuk och ordningsam
 • ... kan komma med förbättringsförslag och också har förmågan att driva igenom dem
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Projekt-Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga