SJR · Publicerad 10 dec 2020

Vi på SJR söker nu en konsult som är redovisningsekonom och har efarenhet från redovisningsbyå alt. har jobbat med redovisningen för bostadsrättsföreingar och är självständig i bokslut. Kunden är en stor aktör på marknaden och uppdraget är start i februari och 6 månader framåt med god chans till anställning därefter.

Arbetsbeskrivning;

Du kommer tillsammans med din grupp jobba självständigt med den löpande redovisningen för flertalet bostadsrättsföreningar. Dina arbetsuppgifter kommer även vara;
  • Avstämningar
  • Bokslut och årsredovisningar
  • Moms och skattedeklaration
  • Budget till styrelsen
I tjänsten ingår även att vara en servicefunktion åt styrelsen rörande bostadsrättens ekonomi. Du kommer även vara med att utveckla processer och rutiner.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av att jobba med redovisning. Tidigare erfarenhet med kundansvar från redovisningsbyrå är meriterande. Du har tidigare jobbat i något ekonomisystem och har lätt för att sätta dig in nya system. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden ser vi att du är prestigelös, serviceinriktad och jobbar noggrant. Du har en känsla för detaljer och trivs med att jobba i en grupp samtidigt som du har lätt för att driva ditt eget arbete självständigt framåt. I denna tjänst har man mycket extern kontakt vilket gör att det är av stor vikt att du har lätt för att skapa relationer och alltid ser lösningar på problemställningar.

Ansökan
Konsultuppdrag är start i januari och 6 månader framtå. Det finns stor chans till övergång till kunden därefter. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 0766471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga