SJR · Publicerad 29 apr 2021

SJR söker nu en Redovisningsekonom för ett uppdrag hos ett av våra kundföretag med kontor i City.

I rollen som Redovisningsekonom kommer du vara en del av vår kunds ekonomiavdelning och arbeta brett inom ekonomiområdet. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:
  • Arbete i samband med månadsbokslut
  • Fakturering
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Hantera betalningar
  • Stämma av bankkonton
  • Kontering av omkostnadsfakturor och utlägg
  • Påminnelsehantering
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i ca 6 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden. Kunden jobbar just nu hemifrån men även en del arbete på plats på kontoret kommer förekomma i detta uppdrag.

Vem söker vi?

För denna roll söker vi dig som har en examen inom ekonomi och dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt har god förståelse för det ekonomiska flödet.

Som person är du flexibel, strukturerad och noggrann. Du är van att arbeta i ett högt tempo med många arbetsuppgifter igång samtidigt och du är van att arbeta självständigt och vågar ta egna initiativ där det behövs, samtidigt som du trivs i grupp.

Då rollen innebär många kontaktytor krävs det att du är kommunikativ och servicemedveten. Har du erfarenhet utav affärssytemet Jeeves är det meriterande

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-05-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga