SJR · Publicerad 25 mars 2020

Vill du arbeta som Junior redovisningsekonom och drivs du av av utvecklingsmöjligheter i din roll som ekonom? Vill du växa och få ta mycket ansvar? Sök den här tjänsten på en gång - ansökan tar bara några knapptryck!

Hos vår kund råder en dynamisk företagskultur där det hela tiden händer mycket. För rätt person finns alla möjligheter att avancera inom bolaget.

Arbetsuppgifter:

Som junior redovisningsekonom hos vår kund kommer du att få utvecklas i din roll och få lära dig mer inom redovisning.

Nedan är vad som ingår i denna spännande roll som redovisningsekonom.
 • Du kommer vara ansvarig för kundreskontran och även vara backup för leverantörsreskontran
 • Intercompany kontoavtsämningar i bokslutsprocessen
 • Dagliga avstämningar för kassa och bank
 • Kontakt med kollegor internt samt leverantörer
 • Säkerställa att du och gruppen arbetar enligt regelverk med policys som finns
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar
 • Behjälplig vid årsbokslut
Vem är du?

Då du på detta företag erbjuds många förmåner och en organisation med stolta medarbetare som har roligt tillsammans finns det såklart förväntningar på dig. För att vara den redovisningsekonom vi söker bör du kunna checka av nedan punkter.
 • Du bör tycka att redovisning är kul
 • Du bör ha arbetat tidigare som ekonomiassistent/redovisningsassistent
 • Du har akademisk utbildning inom ekonomi
 • Då engelska är koncernspråk är det viktigt att du talar och skiver obehindrat på engelska
 • Du är mycket duktig på excel
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med anställning hos SJR men med goda möjligheter till överrekrytering till kund. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Junior Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga