SJR · Publicerad 4 jan 2021

Om företaget

ASSA ABLOY är världsledande inom accesslösningar. Koncernen har 49 000 anställda och en omsättning på 8,9 miljarder euro 2019. Koncernen är ledande inom områden som effektiva dörrlösningar, säkra identiteter och entréautomatik. ASSA ABLOYs innovationer möjliggör trygg, säker och bekväm access till fysiska och digitala platser. Varje dag hjälper vi miljardtals människor att uppleva en öppnare värld.

Om tjänsten

ASSA ABLOY söker nu en Redovisningsekonom med systemintresse med placering på ASSA ABLOY's kontor mitt i Stockholm city. Tjänsten är en förstärkning av teamet som sköter redovisningen för koncernens moderbolag ASSA ABLOY AB. Som Redovisningsekonom på ASSA ABLOY så blir du en del av ett redovisningsteam på 6 personer och rapporterar direkt till Redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar följande:
  • Budget- och prognosarbete
  • Systemansvarig för Planacy och adminstratör för QlikView
  • Löpande bokföring och kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut samt rapportering
  • Stöd till leverantörsreskontran
  • Delaktighet i utvecklingsarbete avseende rutiner- och processer
Din bakgrund

Vi söker dig med högskoleexamen inom ekonomiområdet, företrädesvis med redovisningsinriktning och som har några års erfarenhet av arbete med hela redovisningsflödet. Det är en stor fördel om du har ett utpräglat systemintresse. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Microsoft Excel och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemen Visma, HFM, Planacy och QlikView. Eftersom engelska är koncernspråk förväntar vi oss att du talar flytande engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har en jordnära personlighet och stark förmåga att samarbeta med andra teammedlemmar. Eftersom det är ett mindre team så är det viktigt att du har en prestigelös inställning och stöttar där det behövs.

Ansökan

I denna rekrytering har ASSA ABLOY valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. Vi gör urval intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga