SJR · Publicerad 11 feb 2020

Vill du arbeta på ett attraktivt företag i Mörby? Vill du bli en del av ett glatt team där alla drivs av att ha roligt på jobbet. Sök den här tjänsten på en gång - ansökan tar bara några knapptryck!

Arbetsuppgifter:

Som redovisningsekonom hos vår kund arbetar du i en operativ roll där du får möjlighet att aktivt ta fram, förbättra och kvalitetssäkra aktuella redovisnings- och rapporteringsprocesser. Detta är ett föräldravikariat som startar i maj och pågår till september 2021.

Nedan är vad som ingår i denna spännande roll som redovisningsekonom
 • Löpande bokföring
 • Reservationer
 • Skapande och utveckling av rapporter, rutiner och processer
 • Självständigt arbete med årsbokslut och kvartalsbokslut enligt K3
 • Momsregistrering - tysk, fransk, engelsk
Vem är du?

Då du på detta företag erbjuds många förmåner och en organisation med stolta medarbetare som har roligt tillsammans finns det såklart förväntningar på dig. För att vara den redovisningsekonom vi söker bör du kunna checka av nedan punkter.
 • Du bör vara en ödmjuk och serviceorienterad person
 • Vi hoppas att du är prestigelös, pedagogisk och flexibel
 • Du har akademisk utbildning inom ekonomi
 • Du har mycket goda kunskaper inom redovisning
 • Det är meriterande om du har erafenhet av SAP men är inget krav
 • Det är viktigt att du talar och skiver obehindrat på svenska och engelska
 • Vi hoppas att du har lätt för att lära dig nya system samt är van vid excel
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Gustav Kendel, på telefonnummer 073614 12 48. Vi ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga