SJR · Publicerad 12 sept 2019

Har
du erfarenhet inom revision eller redovisning och känner att du vill ta ansvar för hela redovisningsprocessen för flera bolag i ditt nästa, utvecklande uppdrag? Kommer du dessutom från en storbyrå och har ett systemintresse? Då kan du vara den vi letar efter!


Vår kund är
ett stort investmentbolag i centrala Stockholm. Här erbjuds du ansvar för hantering av flera bolag i koncernen med hjälp av ett kompetent team.

Vi söker därför efter
revisorer eller redovisningsekonomer som känner att man vill axla ett större ansvar och växa i rollen. Uppdraget är ett konsultuppdrag och du är ansvarig för det löpande samt bokslut och rapportering för flera mindre bolag. Du kommer även hjälpa till och driva förbättringsarbeten rörande bolagets processer och utveckling samt vara behjälplig i implementering av ett nytt affärssystem.

Arbetsuppgifter
  • Bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningar enligt K3
  • Löpande bokföring
  • Moms och skatter
  • Drivande i systemfrågor och aktivt delta i förändring till bolagets nya affärssystem
Din bakgrund

Vi letar efter dig som arbetat med revision eller redovisning i minst tre år. Gärna från någon storbyrå. Centralt ska vara att du har ett stort intresse för redovisning och vara aktiv i att lösa redovisningsfrågor. Meriterande är om du har erfarenhet och intresse för relevanta ekonomisystem och förändring av dessa.
Utöver erfarenhet innehar du en eftergymnasial utbildning mot ekonomi. Du är inte främmande för ett högt arbetstempo och en stundtals hög arbetsbelastning.
I och med att rollen är kommunikativ trivs du i en roll där du får arbeta varierat med både intern och extern kontakt där engelska är ett krav.
Du levererar alltid med kvalitet och alltid med en hög servicekänsla. Du gillar att ta för dig på ett ödmjukt sätt och du samarbetar gärna med dina kollegor.

Uppdraget är ett konsultuppdrag till slutet av år 2020 och förväntas att övergå i anställning hos bolaget.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04.

Tänk på att
din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt
välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att
arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om
företaget


SJR in Sweden (SJR) är
ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.
SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i
Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden
AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga