SJR · Publicerad 19 sept 2019

Hösten är här, och med den kommer nya möjligheter! Är det kanske dags att ta nästa kliv i arbetslivet och anta nya utmaningar i redovisningens tecken?

Vi på SJR har flera spännande uppdrag där vi söker dig som vill arbeta bland annat
  • löpande bokföring
  • fakturahantering
  • momsrapportering
  • skattedeklarationer
  • månads-, kvartals- och årsbokslut
Vi hjälper kunder i en stor bredd av branscher och storleksordning att hitta rätt personer för rätt uppdrag, och vi hoppas kunna erbjuda dig den utmaning som just du söker!

Vi tror att du har en examen inom ekonomioområdet från högskola eller universitet, samt ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller redovisningsekonom. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet, goda kunskaper i Excel samt en god vana av ekonomisystem. Du behärskar svenska och engelska utan problem i tal och skrift.

Som person tror vi att du är noggrann, kommunikativ, prestigelös och har en god förmåga att prioritera. Du hanterar självständigt arbete såväl som teamarbete.

Tveka inte att skicka in din ansökan, så hoppas vi få träffa dig!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-10-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga