SJR · Publicerad 6 dec

Vi tar snart klivet in i 2019, och vi på SJR söker just nu dig som är redovisningsekonom och som vill bli en del av vårt nätverk och ta del av våra kommande spännande uppdrag!

Om tjänsten
SJR söker just nu dig som har arbetat med kvalificerad redovisning i ett par år, och som har kommit igång med att självständigt sammanställa bokslut. Vi får kontinuerligt förfrågningar från spännande företag, och våra kunder återfinns hos allt från storbanker till vinimportörer.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta
  • löpande bokföring
  • bokning av betalningar
  • avstämningar av konton
  • intern ekonomisupport till medarbetare
  • moms- och skattedeklarationer
  • årsredovisningar
  • sammanställande av månadsbokslut
  • förberedande arbete inför årsbokslut
Kort sagt, en stor variation av uppgifter och uppdragsgivare, och vår förhoppning är att kunna hjälpa just dig till ett uppdrag du trivs med och finner utvecklande. Vi är flexibla kring om du önskar arbeta som anställd konsult eller på interimsbasis.

...och vem söker vi?
Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har arbetat i ett par år med kvalificerad redovisning. Du har även arbetat med bokslut och har erfarenhet av att självständigt sammanställa månadsbokslut, samt har arbetat förberedande inför årsbokslut.

Du har en allmän god systemvana, och har erfarenhet av ett eller flera vanliga bokföringssystem (exempelvis Visma, FortNox, Navision eller Agresso) samt har god vana av att arbeta i Excel. Du talar och skriver svenska och engelska väl.

Som person ser vi att du är flexibel, noggrann, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och möt år 2019 med oss!

Viktig information
Ovanstående omfattar framtida uppdrag som redovisningsekonom via SJR. Uppdragen varierar i längd, omfattning och innehåll. Om du har frågor kring uppdragen eller om SJR är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga