SJR · Publicerad 8 okt 2021

Vi på SJR söker dig som har jobbat som redovisningsekonom i något år. Vi har nu fått in flera tjänster med samma profiler och vill gärna träffa dig med denna bakgrund och där du vill fortsätta utvecklas inom ditt kompetensområde i en bred konsultroll hos oss på SJR.

Arbetsuppgifter;


Vi söker dig som har jobbat brett med allt från det löpande till bokslut. De vanligt förekommande arbetsuppgifterna är;
  • Löpande redovisning
  • Månadsavstämningar
  • Kund- och levreskontra
  • Bokslutsarbete
  • Bankavstämningar
  • Rapportering till skatteverket
  • Reseräkningar
  • Moms och deklartioner
I dessa tjänster jobbar du nära dina kollegor och har ett övergripande ansvar att dina arbetsuppgifter blir slutförda i tid.

Lämplig bakgrund;

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst ett år. Du har lätt för att sätta dig in nya system och pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du trivs i en bred arbetsroll och sprider härlig energi omkring dig. Du har stor vana av att arbeta i Excel.

Du drivs av att lösa problem samtidigt som du jobbar prestigelöst och flexibelt. Du är stresstålig och kommunikativ och jobbar noggrant och strukturerat. För att trivas som konsult är det av vikt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta.

Låter det som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-11-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga