SJR · Publicerad 5 sept 2019

Är du redo för nästa utmaning? Vi på SJR söker drivna konsulter som har jobbat som junior redovisningsekonom till mer erfarna redovisningsekonomer och som trivs med högt tempo. Gillar du att jobba hos olika kunder och både bidra med din tidigare kunskap och dina erfarenheter samtidigt som du får lära dig nytt? Då ska du skicka in en ansökan till oss!

Att jobb som konsult hos SJR

Att vara konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Arbetsbeskrivning;

För att trivas hos våra kunder bör du vara noggrann, duktig på att prioritera och drivas av att jobba självständigt. I de flesta tjänsterna kommer du att i huvudsak jobba med bland annat;
  • Arbeta självständigt med den löpande bokföringen, inkl. reskontra, in-/utbetalningar, avstämningar
  • Månadsbokslut, kvartal och årsbokslut
  • Påminnelser och inkasso
  • Moms och skattedeklarationer
  • Arbetsgivardeklarationer
Som redovisningsekonom får man möjlighet att komma med förslag på förbättringar på processer och rutiner. Man jobbar tätt med övriga medarbetare och man bör trivas i att samarbeta.

Vem är du;

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har jobbat i ett eller flera kända ekonomisystem. Du bör ha god kännedom om Excel. Du är en social som person och har lätt för att samarbeta med alla. Du har ett eget driv där du sprider energi omkring dig samtidigt som du jobbar flexibelt och prestigelöst.

Ansökan;

Vill du höra mer om hur det är att jobba som konsult hos oss på SJR, eller bra vill komma och presentera dig, hör av dig till mig, konsultchef Anette Skantz på 076-6471666.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga