SJR · Publicerad 12 feb 2021

SJR startades 1993 och är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult-och rekryteringsbolag för tillsättning av chefer och specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. Vi är idag 550 medarbetare fördelade på fyra huvudregioner Stockholm, Uppsala, Väst och Syd. Med vår erfarenhet och vårt stora engagemang är vi det självklara valet för kunden som vill förstärka sin organisation med de allra främsta specialisterna och cheferna inom sin bransch. Läs mer om oss på www.sjr.se

Lockas du av möjligheten att äga ansvaret för försäljningen hos SJR Stockholm och vill hänga med på vår fortsätta resa?
Vi söker en resultatorienterad, relationsskapande och trygg ledare med förmåga att visa vägen framåt! Stämmer detta in på dig? Då har vi ditt drömjobb!

Om jobbet

Som försäljningschef för Region Stockholm blir ditt ansvar att driva försäljningen och säljteamet framåt i enlighet med företagets strategi, mål och budget. Ditt uppdrag blir att säkerställa en hög måluppfyllelse och effektivitet i teamet genom att skapa goda förutsättningar, inspirera, coacha och utveckla medarbetarna. Du ansvarar vidare för säljstyrning, konkurrensbevakning, analys och uppföljning av säljaktiviteter samt fungerar som stöd till teamet i affärsrelaterade frågor och du har själv en viktig del i det operativa försäljningsarbetet. I rollen ingår att ständigt utveckla den rådgivande kontakten med kund i syfte att säkerställa en god försäljning, lönsamhet, utveckling och nöjda kunder. Säljteamet i Stockholm består idag av sju medarbetare.

Du ingår i,och samarbetar tight med, kollegorna i regionens ledningsgrupp och du rapporterar till Regionchefen för Stockholm.

Då vår omvärld och kundernas behov ständigt förändras behöver vi löpande utvärdera våra arbetsmetoder och verktyg och du blir en del av vår nationella säljledning där vi initierar förbättringsprojekt främst kopplat till säljstyrning och digitalisering.

Vem är du?

Vi tänker oss att du är högskoleutbildad eller motsvarande, du är en erfaren säljare med minst fem års erfarenhet av roll som försäljningschef. Du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen eller liknande verksamhet och du har ett gediget upparbetat nätverk Din erfarenhet kommer från en modern säljorganisation med utvecklande digitala verktyg, kanaler och arbetssätt. Du är trygg med din kunskap och kommer bidra med din erfarenhet och visa oss vägen framåt.

Som ledare har du ett starkt engagemang för dina medarbetare och för att ni ska uppnå goda resultat tillsammans. Du är lyhörd för teamets tankar och idéer och samtidigt tydlig med riktningen framåt när du leder förändring. Du är trygg och stabil med förmåga att anpassa ledarskapet efter företagets mål och strategi, i kombination med gruppen och individernas behov.

För oss är det viktigt att du är en person som vill ha roligt på arbetet, för det har vi och det är en betydelsefull nyckel till vår framgång!

Du erbjuds

Hos oss får du möjlighet att tillhöra en växande koncern med drivna och engagerande medarbetare. Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat och vi arbetar aktivt via olika projekt och initiativ för att bidra till ett arbetsliv med hållbara medarbetare, ökad mångfald, ansvarfulla affärer och begränsad miljöpåverkan.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Jessica Runerlöv Moberg. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt, urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Försäljningschef
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga