SJR · Publicerad 16 feb

Vill du få in foten på ett växande bolag och som är en ledande leverantör av internationella betalningslösningar för e-handel? Vi på SJR hjälper Worldline med att hitta deras nya stjärnskott i rollen som junior administratör. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Det är ett ungt arbetsklimat och i ett snabbväxande arbetsmiljö som är beläget i Hammarby Sjöstad.

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att tillhöra Merchant Accounting teamet som består av 13 personer. Du kommer arbeta tätt ihop med seniora kollegor där du kommer supportera kunder som använder den egenutvecklade betalningsplattformen. Arbetet kommer bestå utav administrativa arbetsuppgifter såsom att samla in information, sammanställa information och registrera ärenden. I rollen kommer du även ha kommunikativa inslag, då du kommer ha nära kontakt med kunder och kollegor. Arbetet sker under deadlines och därför bör du gilla att arbeta under tidspress.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och i ett spännande arbetsklimat med många bollar i luften. Som person söker vi dig som har arbetserfarenhet av liknade arbetsuppgifter av administration. Du kan även ha arbetat i kundtjänst eller reception där administrativa uppgifter ingått i din roll. För att kunna hantera många olika ärenden söker vi dig som är lösningsorienterad, snabblärd och ordningsam. Vår kund efterfrågar en person som är social och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Det önskas att du har grundkunskaper i Excel och god datorvana, då du kommer använda det i arbetet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdraget är tänkt att starta omgående och är ett konsultuppdrag på 6 månader. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Visa var