SJR · Publicerad 16 nov

Vi har stor efterfrågan på våra Ekonomikonsulter just nu. Därför söker vi dig som är intresserad av interimsuppdrag hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Vi söker erfarna Ekonomikonsulter till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid. Vi söker även dig som någon gång funderat på att starta eget bolag och bli din egen.

Som associerad konsult på SJR får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag. Med SJR har du möjlighet att prova på nya branscher både som anställd konsult och för dig som vill arbeta som interimskonsult via ditt eget bolag.

Med vårt nätverk bland intressanta uppdragsgivare och vår långa erfarenhet kan vi matcha din kompetens mot din nästa spännande utmaning. Vi söker dig som är CFO eller Ekonomichef, Business eller Financial controller, Produktionscontroller, Projektcontroller, Redovisningsansvarig eller Redovisningsekonom.

Exempel på roller:
  • CFO
  • Ekonomichef
  • Business controller
  • Financial controller
  • Produktionscontroller
  • Projektcontroller
  • Redovisningsansvarig
  • Redovisningsekonom
Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat som kvalificerat ekonomiarbete i minst 5 år. Du har erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt gärna erfarenhet av att arbeta i internationella och tillverkande bolag. Meriterande är också om du är flytande i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter. Som person är du en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Din ansökan
Ovanstående beskrivning gäller olika interims- och konsultuppdrag av olika längd och karaktär. Är du intresserad, skicka in ditt CV direkt! Har du frågor, hör av dig till Rebecca Persson, rebecca.persson@sjr.se.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var