SJR · Publicerad 14 dec 2020

Vi på SJR arbetar hela tiden med att utöka vårt nätverk med kompetenta konsulter inom ekonomi. Är du på jakt efter ditt nästa uppdrag och har du gedigen erfarenhet från ekonomi? Då vill vi gärna träffa dig för att etablera en kontakt - varmt välkommen!

SJR söker till vår konsultverksamhet erfarna ekonomer inom redovisning. Vi arbetar med både långa och korta uppdrag där du som konsult antingen anställs hos oss eller kan fakturera via ditt egna bolag som underkonsult. Att arbeta som konsult hos oss innebär en chans att upptäcka nya dynamiska miljöer och snabbt fylla på ditt CV med nya system, branscher och arbetsuppgifter.

Lämplig bakgrund:

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och som har gedigen erfarenhet inom redovisning. Du har arbetat minst fem år inom ekonomi och vi ser att du har mycket god systemvana, inte minst i Excel. Har du dessutom erfarenhet av BI-system är detta klart intressant. Du måste vara flytande i både svenska och engelska.

Som person bör du vara skarp, flexibel och ödmjuk. Det krävs att du är strukturerad och har en förmåga att prioritera din tid. En analytisk förmåga ihop med en lösningsorienterad sida kommer du att komma långt på. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta och bidra med positiv stämning.

Din ansökan

Connecta med oss på sjr.se och lägg upp din CV eller maila för och boka ett möte med mig, Emma Hultberg. Ni når mig lättast på emma.hultberg@sjr.se. Vi återkommer till dig om vi ser att din profil kan passa vårt nätverk, samt att du inte redan träffat någon hos oss. Jag ser fram emot ett möte, i första hand digitalt, och förhoppningsvis ett framtida samarbete!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Interim konsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga