SJR · Publicerad 6 okt

Har du arbetat ett par år med löneadministration eller är nyutexaminerad? SJR söker just nu både seniora som juniora löneadministratörer till framtida uppdrag. Vi på SJR kan hjälpa dig till nästa utmaning i karriären!

Tjänstebeskrivning
I rollen som löneadministratör kan arbetsuppgifterna variera beroende på uppdrag och företag, men kan förslagsvis innebära:
  • Administration kring löner
  • Hantering av reseräkningar och utlägg
  • Ta fram underlag och statistik, samt rapportering
  • Ge support och stöd åt chefer och medarbetare i organisationen
  • Arbeta med bokföring och redovisning
  • Pensioner och försäkringar som t.ex. Skatteverket, Alecta, Fora, Collectum
Ta fram rapporter och statistik till interna avdelningar samt externa organisationer så som SCB.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerat vid antingen yrkeshögskola alternativt högskola/universitet. Vi ser gärna att du har arbetat som löneadministratör sedan tidigare men eftersom vi får in såväl seniora som juniora uppdrag söker vi även dig som arbetat lite inom lön och som har ett driv och intresse för att utvecklas inom arbetsområdet. Har du arbetat i lönesystemen Adirto L eller Hogia är detta meriterande!

Som person är du driven, noggrann och ansvarstagande. Du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person som gillar att arbeta i högt tempo. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete såväl som att arbeta i grupp. Vidare söker vi kandidater som har lätt för att kommunicera med människor och gillar att ha många bollar i luften.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Detta är en allmän annons för framtida uppdrag hos SJR. Tjänsten är inte specificerade i annonsen, utan är riktat för att se intresse för kommande uppdrag inom Lön. Vi på SJR arbetar främst med heltidstjänster och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring vilka tjänster och uppdrag vi jobbar med, samt om framtida uppdrag är du välkommen att kontakta Researcher, Marina Hedberg, marina.hedberg@sjr.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga