SJR · Publicerad 21 maj 2020Om företaget

EkonomiPorten är en fullservicebyrå inom ekonomi ansluten till SRF Konsulterna. Vi har en bred kundbas och hjälper såväl små fåmansföretag som stora internationella koncerner med allt inom redovisning, lön, skatt och ekonomisk rådgivning. Majoriteten av våra redovisnings - och lönekonsulter är Auktoriserade och har i genomsnitt mer än 10 års branscherfarenhet. Vår branschkunskap, kombinerat med ett modern digitalt arbetssätt och stort engagemang skapar en unik kundupplevelse och efterfrågan på våra tjänster är mycket stor. Vi söker därför fler ekonomiproffs som vill ta nästa steg i sin utveckling.

Om tjänsten

Arbetar du som redovisningskonsult och känner för en nystart i en stimulerande ny omgivning? EkonomiPorten är en etablerad och medelstor redovisningsbyrå med ett 20-tal redovisnings- och lönekonsulter där merparten är Auktoriserade av SRF Konsulterna.

Företaget ligger i framkant i digitaliseringen och erbjuder en utvecklande och trivsam arbetsmiljö. Företaget är väldigt omtyckt och har långvariga affärsrelationer med sina kunder. Som anställd blir du del av ett trevligt och stabilt team i en platt organisation där du får helhetsansvaret för ett antal kunder och blir en del av gemenskapen. Som medarbetare erbjuds du bra förmåner och kontoret är beläget i trevliga och moderna lokaler i Liljeholmen.

Som senior och kundansvarig redovisningskonsult på EkonomiPorten så kommer ditt huvudsakliga ansvar innefatta eget kundansvar för 25-30 bolag där du med hjälp av en redovisningsansvarig ansvarar för allt från klienternas löpande redovisning och rapportering till årsbokslut, årsredovisningar, skatteplanering, inkomstdeklarationer samt är rådgivande till bolaget och dess ägare i ekonomirelaterade frågor.

Din bakgrund

Vi söker en senior person som har minst 7 års erfarenhet som redovisningskonsult och som självständigt kan hantera löpande redovisning och rapportering, årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för såväl aktiebolag som fysiker. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult SRF/FAR, men om du inte är auktoriserad så erbjuder vi möjlighet att bli det som anställd hos oss. Antingen är du utbildad Civilekonom eller har yrkesförberedande redovisningskurser (YH/KY). Du har goda kunskaper i både engelska och svenska både i tal och skrift.

Vi arbetar i Fortnox samt i Björn Lundéns programvaror och har du tidigare erfarenhet av dessa system så är det meriterande.

Som person är du självgående, prestigelös och strukturerad. Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakter så är det viktigt att du är lättsam, social och har lätt för att samarbeta.

Ansökan

I denna rekrytering har EkonomiPorten valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Titel: Senior Redovisningskonsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga