SJR · Publicerad 19 mars 2021

Är du en senior ekonom med erfarenhet från transaktionsintensiva branscher så som försäkring, bank eller finans? Vill du göra skillnad genom att jobba med utredning och analys av klientmedel hos en internationell försäkringsmäklare? Då kan det vara dig vi söker.

Detta är ett 12 månaders konsultuppdrag med start omgående.

Om jobbet
Som utredare av klientmedel systemet kommer du att jobba med utredning och analys av transaktioner. Arbetsuppgifterna innebär att kunna härleda och reda ut differenser för att kunna stänga öppna poster. Tjänsten innebär mycket interna kontakter med mäklare och service center i Polen och Litauen samt externa kontakter med banker och försäkringsgivare i Sverige och internationellt. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

Bakgrund
Vi söker dig som är analytisk och har kunskap och förståelse för förvaltning och redovisning av försäkringsförvaltning samt med erfarenhet från finansiella system. Erfarenhet från transaktionsintensiva branscher så som försäkring, bank eller finans är meriterande. Det är en fördel om du har en god förståelse för ekonomiska flöden i försäkringsbolag. Du är kommunikativ och behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt för IT och är van att jobba med Excel. Det är en fördel om du kan granska avtal samt har lätt för att interagera med olika delar inom organisationen.

Då rollen är självständig är det viktigt att du kan ta ansvar och jobba självgående i en strukturerad miljö. Stark analytisk färdighet, sinne för detaljer och noggrannhet är ett stort plus. Vi ser också gärna att du är positiv, professionell och prestigelös med en drivkraft att skapa ordning och reda.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Senior ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga