SJR · Publicerad 2 sept 2020

Vill du arbeta som senior redovisningsekonom på ett börsnoterat bolag med spännande arbetsuppgifter? Har du skinn på näsan, kan din redovisning och vill arbeta i ett utvecklande bolag - då kan detta vara konsultuppdraget för dig!

Arbetsuppgifter:
Som senior redovisningsekonom blir du en viktig person i teamet på vår kunds ekonomiavdelning. I rollen som Redovisningsekonom ansvarar du för den löpande bokföringen, lite koncernredovisning och bokslut.

Arbetet innebär bland annat:
  • Momsredovisning
  • Månadsbokslut
  • Vara med och utveckla processer och rutiner på ekonomiavdelningen
Vem är du?

För att passa på detta uppdrag tror vi att du behöver vara trygg i dig själv och vara väldigt duktig på redovisning. Du behöver vara prestigelös och flexibel samt är det en stor merit om du har arbetat i IFS. Vidare talar och skriver du obehindrat både på både svenska och engelska.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag fram till årsskiftet med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Senior redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga