SJR · Publicerad 16 nov 2020

Har du längre erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom inköp? Har du förmågan att arbeta i en bred strategisk roll och dessutom vill arbeta i en social miljö med stark teamkänsla? Då ska du absolut söka denna tjänst!

Kunden som sysslar med detaljhandel av vin- och spritdrycker söker nu en strategisk inköpare med god erfarenhet av liknande roll. Du kommer tillhöra ett team om sju personer och rapportera till inköpschefen. Detta är ett konsultuppdrag till början av 2022 med start omgående.

Mer om tjänsten

I rollen som strategisk inköpare kommer du att få driva projekt och delta i förbättringsprocesser. Vara högst aktiv i att säkerställa att inköpen till bolaget sker affärsmässigt, kostnadseffektivt och med samhälls- och miljöhänsyn. Vidare handlar rollen om att:
  • Initiera, driva och stödja inköpsprojekt, förhandlingar och upphandlingar
  • Arbeta mot uppsatta mål och rapportera KPI:er från egna initiativ
  • Arbeta med hållbarhet inkl riskanalys, kravställning och uppföljning
  • Vara kontaktperson gentemot relevanta delar av företaget
  • Bevaka leverantörsmarknaden för berörda kategorier
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har ca 5-10 års erfarenhet, gärna från att ha arbetat på större företag och erfarenhet från att leda upphandlingar och leverantörsförhandlingar. Erhar adekvat Universitets-/högskoleutbildning eller inköpsutbildning med juridiska grundkunskaper. Som person har du god kommunikation- och samarbetsförmåga, är förändringsbenägen och tycker om att lära dig nya saker som du på ett pedagogiskt sätt kan förmedla.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Strategisk inköpare till vin- och spritbolag
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga