SJR · Publicerad 2 juli

Är du högskolestudent och söker ett flexibelt och givande deltidsjobb vid sidan av studierna? Nu hjälper vi på SJR vår kund att hitta en engagerad och noggrann student som förväntas kunna arbeta ca 8-16h i veckan under terminerna och som kan börjar arbeta i september.

Tjänstebeskrivning/Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du assistera med administration av försäkringsavtal, kontaktshantering, lönsamhetsanalyser samt kundhantering. Du kommer att få arbeta i en spännande internationell miljö med omväxlande arbetsuppgifter. Rollen innefattar att du självständigt ska ta emot och hantera kontraktsrelaterade ärenden. Arbetsuppgifter som dagligen kan förekomma är att registrera i våra elektroniska system, arkivera, förvalta och vidareutveckla våra system samt medverka i projektarbete. Du kommer att ha täta kontakt med återförsäkringsmäklare och andra samarbetspartners. Vidare kommer arbetet innebära både interna och externa kontakter. Arbetet kommer utföras under kontorstid och det finns stor möjlighet till att bestämma sina arbetstider.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola Vi ser gärna att du ha relevant arbetserfarenhet av administration eller likande. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet, särskilt excel.

Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Vi söker dig som är en positiv och noggrann person med sinne för ordning och reda. Vidare är du serviceinriktad och social person som har lätt för att kommunicera med människor och gillar att ha många bollar i luften.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i september och det är en deltidstjänst med beläggningsgrad 20-40%. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marina Hedberg, Marina.hedberg@sjr.sr

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget