SJR · Publicerad 2 mars

SJR söker för kunds räkning två studenter som kommer att arbeta som kredithandläggare. Vår kund är ett finansbolag som sitter i ljusa lokaler i Stockholm. Uppdraget är initialt fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning med start 1 maj.
Du kommer främst att arbeta kvällar och helger och arbetstiderna är ca kl 16-19 måndag till fredag samt 10-16 lördag och söndag. Heltidsarbete under stor del av sommaren är ett krav och möjlighet till extraarbete under dagtid under hösten kommer finnas efter behov.

Arbetsuppgifter
Som kredithandläggare hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter kreditbedömning av Privatpersoner och Företag i vår kunds partneraffär inom Bil och Fritidshandeln (bil, husvagn, husbil, MC, båt, skoter, hästsport etc). Produkterna som vår kund erbjuder är fordonsavbetalning, fordonsleasing och blancolån. Deras kunder och de vår kund har kontakt med i affären är återförsäljare av ovan och relationerna kan sträcka sig 25 år tillbaka, detta ställer höga krav på personliga egenskaper.

Du blir en del av ett positivt gäng som arbetar i högt tempo. Din roll innebär att vara kundens första kontakt med bolaget och de satsar därför på att ge bra service och ett svar på varje kunds fråga.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och telefon som arbetsredskap så är det meriterande.

För att trivas i rollen som kredithandläggare tror vi att du bemöter kunderna på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är flexibel, noggrann och positiv. Du trivs med att ha telefon som arbetsredskap, har lätt för att formulera dig och tycker om att arbeta i grupp. Om du har ett intresse för bank och finans är detta självklart ett plus.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i maj med anställning hos SJR med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer påbörjas den 14 april. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget