SJR · Publicerad 13 juniNu finns en möjlighet för dig som vill arbeta med administration och ekonomi i en spännande och dynamisk miljö med många kontaktytor, och där du får arbeta i hetluften mellan näringsliv, politik och akademi!

Om tjänsten
Svensk Näringsliv söker nu en assistent inom administration och ekonomi till områdena Forskning, Utbildning, Innovation och Näringspolitik. Tempot är högt vilket ställer stora krav på din flexibilitet och förmåga att hantera stress. I dina dagliga sysslor ingår bland annat
 • Ekonomiuppföljning och leverantörsreskontra
 • Chefsstöd, kalendrar, reseräkningar
 • Boka möten och resor
 • Föra anteckningar/protokoll under möten
 • Förbereda seminarier - praktiska arrangemang såsom bokning av lokal och förtäring
 • Planera och genomföra avdelningskonferenser
 • Nära samarbete med VD-assistent och övriga chefsassistenter
 • Administration av NSD, Näringslivets Säkerhetsdelegation - fakturering, medlemsadministration, utskick mm
 • Korrekturläsning
Du kommer att ha en viktig roll i en spännande organisation där näringsliv, politik och akademi möts. Du kommer att sitta i inbjudande lokaler på Östermalm i Stockholm.

Lämplig bakgrund
För att passa i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande roller och känner dig trygg i att fatta beslut och ta ansvar. Vidare ser vi att du har
 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Grundläggande ekonomiska kunskaper såsom budget- och prognosarbete, fakturahantering och utläggsredovisning
 • IT-vana, framförallt i Officepaketet (Outlook, Word, Excel och PowerPoint)
 • Erfarenhet av Emarketeer eller liknande IT-system, samt av CRM-system, Sharepoint eller webbpubliceringsverktyget Esenic är meriterande men inget absolut krav
Som person är du prestigelös, serviceinriktad och har goda administrativa och kommunikativa förmågor. Du har med fördel en förmåga att planera och ligga steget före i såväl tanke som i handling. Du trivs som spindeln i nätet och är duktig på att organisera och strukturera. Du trivs i en komplex miljö med många kontaktytor, och du kommunicerar väl på svenska och engelska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start 1 augusti och som pågår i 6 månader. Därefter finns för rätt person goda chanser till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 50 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten. Ett bättre företagsklimat ger fler företag, fler växande företag och fler jobb.

Konsult hos SJRDu drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga