SJR · Publicerad 11 juni 2021

Vi på SJR söker nu dig som är utvecklingsorienterad Business Controller, som har jobbat med det några år och har en stark systemkompetens. Vår kund är känd aktör inom sin bransch och sitter i Bromma. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse men senast i augusti och minst 4 månader. I denna tjänst jobbar man nära CFO och ytterligare en BC. Uppdraget kommer skötas på distans till störst delen.

Arbetsuppgifter;

Dina arbetsuppgifter kommer att variera med b.la vara;
  • Budget
  • Forecast
  • Prognoser
  • Analyser av bl.a månadsrapportering
  • Managementrapportering
Kunden jobbar i BI system och ser gärna att du har gjort detta. I denna tjänst får man gärna effektivisera rutiner och processer samt ha ett stort systemintresse.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i några år. Du har ett stort systemintresse och har även jobbat i något BI system tidigare. Har du tidigare implementerat ett ekonomisystem är det en merit men inget krav.

För att trivs hos kunden bör du jobba flexibelt, prestigelös och vara lösningsfokuserad, Du är analytisk och detaljfokuserad samtidigt som du kan se helheten. Du är kommunikativ och har ett engagemang och driv för ditt jobb. Du har lätt för att samarbeta och sprider härlig energi omkring dig.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Business Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga