SJR · Publicerad 23 mars 2021

Vi på SJR söker nu dig som är konsult och trivs i en roll där du får vara med och implementera ett nytt system hos vår kund. Du kommer att jobba som projektkontroller då kundens huvudsakliga business är att implementera affärssystem ute hos sina kunder. Kunden är ett roligt bolag som sitter centralt i Stockholm. Uppdraget är start i mitten av april och först och främst till sista aug.

Arbetsuppgifter;

Du kommer att vara behjälplig internt hos kunden när denna ska byta system. Dina arbetsuppgifter kommer b.la vara;
  • Flytta stora mängder data från gamla system in i det nya
  • Behjälplig vid månadsbokslut
I denna tjänst kräver det mycket "handpåläggning" och då det ställer krav på att du kommunicerar obehindrat både i svenska engelska.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och har jobbat några år med redovisning och controlling. Du är trygg i hela det ekonomiska flödet och självständig i månadsbokslut. Har du tidigare jobbat i Dynamics 365 eller Maconomy är det meriterade men inget krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i Excel och har lätt för att sätta dig in i olika system.

Som person ser vi att du är analytisk, driven och lösningsorienterad. Du trivs när det är en föränderlig miljö och du är en lagspelare som jobbar självständigt. Du är prestigelös, kommunikativ och anpassningsbar. Vi söker dig som är trygg i dig själv gärna har varit med på någon implementering av ekonomisystem tidigare.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-15

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga