SJR · Publicerad 11 sept 2019

Just nu söker vi på SJR Tech rekryterare/ IT-rekryterare till kommande uppdrag och rekryteringar. Vi söker dig med erfarenhet inom IT rekrytering i roller såsom Rekryteringskonsult, Talent Acquisition Specialist, Konsultchef eller Researcher och som är redo för nya utmaningar. Vi tror att du som söker trivs med att driva egna rekryteringsprocesser, är självgående och har erfarenhet inom Tech/IT branschen. Du har arbetat några år i liknande roller där du fått komma i kontakt med rekrytering av Tech/IT profiler och fått jobba mycket med både search och att bygga nätverk. Det gäller både för direktrekrytering, konsultuppdrag och underkonsultsuppdrag beroende på vad du är intresserad av.

Vi arbetar med att matcha kandidatens önskemål mot kundens kravprofil. Vi har många etablerande och spännande kunder i flera olika branscher.
  • Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara att:
  • Search och skapa nätverk av Tech/IT-profiler
  • Genomföra rekryteringar samt vidareutveckla rekryteringsprocessen
  • Vara med och stärka arbetsgivarvarumärket tillsammans med övriga HR avdelningen
  • Arbeta med Employer Branding
  • Utbilda och coacha chefer inom rekrytering
Vilka är vi och vad har vi att erbjuda?
SJR är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet. Vi på SJR HR rekryterar till tjänster på ingångs- till managementnivå, det vill säga alltifrån juniora till seniora HR-profiler. Vi har kollektivavtal med individuell lönesättning. Våra kunder är stora och mindre bolag som ofta samarbetat med oss under lång tid. Inför vårt samarbete genomgår du sedvanlig rekryteringsprocess och vi ser alltid till att uppdragen är utvecklande för både dig och kunden. Vi får löpande förfrågningar från våra kunder gällande HR-profiler på alla nivåer. Vi vill gärna träffa dig på en generell intervju för att höra mer om dina tidigare erfarenheter och vad du är intresserad av att arbeta med härnäst, för att framöver kunna matcha din profil och dina önskemål till rätt uppdrag och företag.

Bra att veta
Ovanstående är en intresseförfrågan för både konsultuppdrag och rekryteringsuppdrag. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande våra tjänster vi har att erbjuda är du välkommen att kontakta Andreas Klingensjö (andreas.klingensjo@sjr.se) eller våra rekryteringskonsulter på SJR HR.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Tech Rekryterare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga