SJR · Publicerad 15 sept 2021

SJR söker nu en Treasury Controller som kommer att arbeta med finansiell redovisning, rapportering och analys hos vår kund. Du välkomnas till ett kompetent team och har möjligheten att utvecklas inom Treasury hos ett välkänt globalt bolag. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag på 50 procent som löper i ca 9 månader med start omgående.

Om jobbet
Som Treasury Controller kommer du tillsammans med teamet att kontrollera löpande treasury aktiviteter samt göra riskberäkningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för bokföring av löpande treasury aktiviteter
  • Göra beräkningar av finansiella risker
  • Delta i månadsbokslutet, analys och finansiell rapportering
  • Beräkna och analysera valutaeffekter
  • Eftersträva ständig förbättring och utveckling av processer och arbetssätt
Tjänsten innebär mycket kontakter med Front Office, Back Office, Koncern Controllers samt olika dotterbolag.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig med en akademisk examen inom ett relevant område så som ekonomi, finans, redovisning eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst inom treasury eller finansiell redovisning. Kunskap om IFRS samt god förståelse för finansiella instrument är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet CRM samt ekonomisystemet SAP, men det är inget krav. Vi förutsätter att du är van användare av Excel samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du proaktiv, organiserad, analytisk och ansvarstagande. Det är ett plus om du har lätt för siffror och är detaljorienterad samtidigt som du har en förståelse för affären. För att passa i rollen ser vi gärna att du är samarbetsorienterad, prestigelös, flexibel och utvecklingsorienterad.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-14.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Treasury Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov 2021
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga