SJR · Publicerad 12 feb

Har du några års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter? Har du arbetat med fondredovisning? Är du en driven, framåt och en prestigelös person som vill göra karriär inom bank? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter

Inhämta information om aktuella företagshändelser, skriva emissionsbrev, sammanställa svar på händelser, administrera företagshändelser, stämma av innehav och konton. Arbeta med claims-hantering. Förvaltaradministrativa uppgifter såsom förvaltaravstämning och förvaltaravstämningar. Problemlösning av nya rutiner samt effektivisering av befintliga rutiner.

Kompetenskrav

Erfarenhet av arbete med företagshändelser, gärna på svenska marknaden, kunskap om affärsflöden värdepapper, settlementprocessen i de nordiska CSD:erna. Kännedom om arbete mot depåbank. Kompetens kring processförbättring samt intrimning av rutiner, du har lätt att ta till sig ny teknik/system samt att se möjligheter till effektivisering

Vem söker vi?Vi söker dig som är en lagspelare, är strukturerad och noggrann. Du har förmåga att hantera en hektisk miljö som ständigt förändras, Du är prestigelös och nyfiken.Övrigt: Meriterande med kunskap kring arbete i Abasec-systemet, kunskap om VPC samt företagshändelser på svenska marknaden

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående och fram tills årsskiftet.
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga