SJR · Publicerad 12 okt 2021

Brummer och Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare. Vår affärsidé är att samla aktivt förvaltade fonder med olika investeringsstrategier i en och samma företagsgrupp i syfte att erbjuda en väl diversifierad förvaltning. Tillsammans förvaltar vi över 125 miljarder kronor på uppdrag av privatpersoner, företag och institutionella investerare. Vi är för närvarande cirka 300 personer fördelade på åtta länder med huvudkontor i Stockholm. Läs mer på brummer.se.

Om tjänsten

Vi vill förstärka vårt Värderingsteam i Stockholm och söker därför en erfaren och driven Valuation Analyst. Tjänsten innebär en blandning av finansiella, matematiska och systemrelaterade frågeställningar.

Du kommer arbeta nära våra fonder med ansvar för daglig värdering och även säkerställa och driva utveckling av affärskritiska system.

Dina ansvarsområden innefattar i hög grad uppgifter av problemlösningskaraktär där det krävs mycket granskning, felsökning och analys.
  • Daglig värdering av B&Ps fonder
  • Support, konfiguration och utveckling av transaktionssystemet Calypso med fokus på värdering och transaktionsflöde
  • Support av fondernas transaktionsflöde
  • Utveckling och underhåll av rapporteringsverktyg
  • Projektarbete med ansvar för de delar som rör transaktionsflöde och värdering vid t ex lansering av nya fonder
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör, med minst tre års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av transaktionsflöden och finansiella system samt värdering av finansiella instrument. Programmeringskunskaper inom Python, VBA och SQL samt tidigare erfarenhet av Calypso och Bloomberg AIM är meriterande men inget krav.

Som person är du analytisk, noggrann och målinriktad. Du har förmåga att strukturera, prioritera och driva frågor, ibland under en stark tidspress eftersom rollen innebär att du sitter nära marknaden. Din sociala kompetens, liksom din kommunikativa förmåga på både svenska och engelska, behöver vara mycket god då rollen innebär många kontaktytor både inom och utanför Sverige.

Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett lärorikt och roligt arbete i en intellektuellt utmanande miljö hos en av Europas ledande hedgefondförvaltare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering centralt i Stockholm.

Ansökan

I denna rekrytering har Brummer & Partner valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 070-4715914. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så ansök gärna så snart som möjligt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Valuation Analyst
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga